Planul nostru

Află cum folosim investiția ta pentru România

Pentru educație

Problemele din sistemul educațional din România, ca și în multe alte țări, sunt complexe și necesită soluții pe termen lung pentru a fi abordate în mod eficient. Tehnologia poate juca un rol semnificativ în îmbunătățirea educației din România prin furnizarea de soluții inovatoare care pot aduce beneficii pe termen lung.

Aptitudini și abilități

Multe dintre abilitățile și cunoștințele tinerilor ce ies de pe băncile școlilor sunt desprinse din activități de voluntariat, youtube și social media. Școala, de cele mai multe ori, nu îi ajută în dezvoltarea aptitudinilor necesare în viața de adult.

Managementul școlilor

Administrarea școlilor în mod digital este primul pas într-o școală modernă și cu perspectivă de viitor. Miile de hârtii și comisii pe care o școală trebuie să le realizeze este un impas în păstrarea focusului pe dezvoltarea elevului.

Educație în online

Elevii au nevoie ca informația să fie atractivă și corect livrată. Sursele multiple din online pot contura cunoștințe greșite, astfel că este imperios necesar ca educația din online să fie aliniată la datele științifice.

Pentru voluntari, organizații și tineri

În anul inteligenței artificiale, managementul capătă noi nuanțe pentru organizațiile non-profit. Tinerii și voluntarii au nevoie de acces la oportunități și informații centralizate și într-o formă ușor de înțeles. Investiția în dezvoltarea tinerilor și voluntarilor din România este una cu efect vizibil pe termen lung.