Aptitudini și abilități

Multe dintre abilitățile și cunoștințele tinerilor ce ies de pe băncile școlilor sunt desprinse din activități de voluntariat, youtube și social media. Școala, de cele mai multe ori, nu îi ajută în dezvoltarea aptitudinilor necesare în viața de adult.

Ne-am propus să contribuim la cunoștințele și abilitățile adolescenților, cât și în alegerea facultății și a carierei potrivite.

Soluție proiectată

Competențe digitale de 10!

Descriere soluție

Soluție proiectată

Cosmin: Asistentul tău în alegerea carierei

Liceeni, de cele mai multe ori, nu știu ce drum să aleagă în viitoarea carieră. Cosmin vine în sprijinul acestora printr-un instrument de recomandare, pe baza aptitudinilor și hobby-urilor elevului, a carierelor pe care le poate urma, cât și ajutor în deciderea viitorului acestuia.

Soluție proiectată

Larisa: Asistentul tău în alegerea facultății

Descriere soluție

Soluție în lucru

adolescentin.ro - Ghidul adolescentului în devenire

La o simplă căutare pe Google, adolescenții găsesc sute de informații pentru problemele cu care se confruntă. Adolescentin.ro este o platformă ce oferă răspuns la întrebările adolescentului, care, de cele mai multe ori, este bulversat de multitudinea de informații, unele contradictorii. Platforma va oferi informații de la experți cu date la zi, un instrument util pentru adolescenții în devenire.

Soluție proiectată

How to: România

Descriere soluție

Soluție proiectată

Ștefan: asistentul tău pentru situațiile de bullying

Descriere soluție

Soluție în lucru

StudFund - Crowdfunding pentru elevi

Tinerii au idei inovative pentru comunitate, dificil de pus în practică de cele mai multe ori din cauza lipsei unei entități juridice. Asociația ONedu, prin intermediul StudFund, va ajuta elevii și studenții să strângă fonduri pentru proiectele lor, prin donațiile prietenilor și a persoanelor ce susțin inițiativele acestora.