Tineret
sigla pe alb

Tineret: Vezi nominalizații pe care îi poți vota

Turcu Maria

Asociația Tineretul ONU din România

Apreciem povestea unui voluntar venit provincie, care a învățat și a exploatat benefic pentru comunitate cultura voluntariatului, deși nu a avut tangente cu aceasta zona anterior începerii studiilor universitare. De asemenea, privim cu admirație valorile pe care le creste în comunitatea noastră, reușind sa colaboreze cu toate filialele din teritoriu ale asociației Tineretul ONU din România, facilitând lucrul dintre acestea și aducând oamenii mai aproape.

Celia Teodora Popa

Asociația pentru Mobilitate Socială și Educație Democratică

A reușit, la vârsta de 16-17 ani, să gestioneze un program cu un impact major în comunitatea din care face parte. Mulți adulți ar găsi provocator să gestioneze un astfel de program datorită mărimii acestuia, complexității acestuia și lungimii acestuia. Celia a reușit să gestioneze cu brio acest program, producând impactul dorit. Celia a creat, prin acțiunile ei o „mini armată” de voluntari pregătiți și motivați.

Anoaica Alexandra

Societatea Studenților în Farmacie București

Aceasta s-a implicat activ în activitățile Societății, făcând parte din echipa de Relații Publice, contribuind la conturarea unei imagini frumoase și de impact a Societății Studenților în Farmacie București. În cel de-al doilea an, aceasta a fost prezentă la mai multe campanii de Sănătate Publică (de prevenire a bolilor cardiovasculare, a diabetului sau a consumului irațional de medicamente) din postura de voluntar sau chiar Asistent.

Guță Ioana

Societatea Studenților în Farmacie București

Prin implicarea sa, Ioana a reușit să informeze publicul larg despre patologii de actualitate și să încurajeze prevenția, a contribuit la consolidarea și dezvoltarea comunității de viitori farmaciști prin proiecte de mobilități studențești și de familiarizare a elevilor cu Facultatea de Farmacie. Ioana este o persoană timidă, care și-a făcut curaj să intre în sfera voluntariatului.

Mușetescu Raluca

Societatea Studenților în Farmacie București

Începând cu primul pas în activitatea de voluntariat, Raluca a continuat să se implice constant în campaniile de Sănătate Publică, îndeplinind task-urile care i-au fost atribuite cu atenție și responsabilitate. De asemenea, implicarea în proiectul umanitar „Prescrie un zâmbet! :)” a confirmat grija pe care o poartă naturii umane.

Popa Maria Alexandra

Societatea Studenților în Farmacie București

Aceasta s-a făcut remarcată în cadrul multor proiecte de Sănătate Publică, Educație și Practică Farmaceutică, Mobilități Studențești, dar și în cadrul Echipelor de Fundraising. Deși poate părea o fire introvertită la început, aceasta îți va dovedi opusul; mereu cu zâmbetul pe buze și cu o sclipire în ochi, e gata să ajute oricând, oriunde și pe oricine.

Paraipan Andreea

Liga Studenților – Universitatea ”Ovidius” din Constanța

A contribuit la buna eficiență a diseminării informațiilor interne, a susținut partea administrativă și a prelucrat regulamente interne, ușurând procesul pentru succesorii săi. De asemenea, a lucrat și la Ghidul Studentului și a inițiat lucrul și la Ghidul Voluntarului.

Florescu Dragoș

Societatea Studenților în Farmacie București

A fost voluntar în cadrul mai multor departamente, îndeplinind task-urile care i-au fost atribuite cu atenție și responsabilitate, totodată fiind implicat direct în organizarea unei Campanii de Sănătate Publică și a Simulării Examenului de Admitere.

Șerban Cristian

Liga Studenților – Universitatea ”Ovidius” din Constanța

Deoarece partea sa HR a ajutat comunitatea noastră excepțional de mult, a sprijinit voluntarii individual și în grup prin implementarea proiectelor, toate adaptate la sistemul de învățământ. A ocupat funcția de Președinte, iar în prezent este la fel de implicat, doar pe funcția de Cenzor.

Kiraly Elizabeth

Asociația pentru Mobilitate Socială și Educație Democratică

Elizabeth a reuști ca, având doar 17 ani, să facă ceea ce mulți adulți nu reușesc nici măcar la vârste înaintate – a fost un adevărat lider pentru persoanele din jurul ei! Încă de la începutul anului, a coordonat numeroase proiecte și a reușit, pas cu pas, să atragă sprijin în cauzele în care ea crede. Mai mult decât atât, a reușit să stârnească dorința de implicare pentru sute de tineri și să își atragă colegii către voluntariat, făcând, alături de ei, lumea un loc mai bun!

Chiar dacă nu au intrat în etapa de vot, ne amintim cu drag de

Oltean Violeta

BrightEd

Mentor in cadrul proiectului BrightEd, a lucrat cu elevi din clasele primare pe timpul pandemiei. Este extrem de implicată in foarte multe activități voluntariat si a reușit sa aducă un impact semnificativ încă de la o vârsta mică.

Popovici Alexandra

Liga Studenților – Universitatea ”Ovidius” din Constanța

A fost cel mai implicat și activ voluntar, până în momentul prezent când ocupă funcția de Secretar General. Și-a dezvoltat partea umanitara în cadrul asociației noastre, ducând aceasta bunătate și în afara acesteia, organizând campanii umanitare spontane pentru familii nevoiașe.

Pripici Mihaela-Elena

Asociația ALUZIVA

S-a implicat activ în sprijinul refugiaților ucraineni, a construit biblioteci sociale în medii defavorizate, a susținut mame minore/singure/victime ale abuzurilor de orice fel, s-a implicat în digitalizarea școlilor din mediul rural.