Gala Voluntariatului

sigla pe alb

Social și umanitar: Vezi nominalizații pe care îi poți vota

Pripici Mihaela-Elena

Asociația ALUZIVA

A acordat asistență permanentă refugiaților ucraineni timp de 4 luni, s-a implicat activ la construirea de biblioteci în școli si centre sociale din medii defavorizate și în digitalizarea școlilor din mediul rural, a venit în sprijinul mamelor minore/singure, victime ale violenței domestice sau abuzurilor de orice fel

Vasilache Robert Mario

Fundatia Inima De Copil

Este foarte implicat in toate activitatile noastre de la tot ce tine de comunicare, marketing pana la activitati cu copii. II place foarte mult munca cu, copiii. Organizatia noastra ajuta copiii romani si ucraineni care vin din familii defavorizate iar Robert se implica des in activitatile cu ei. La centrul nostru de zi, vine si face uneori teme cu copiii care il iubesc efectiv.

Rusu Maxim

Fundația Academică a Universității Tehnice de Construcții București

La o simplă vizită în centru, orice persoană își poate da seama de dinamica și de modul de funcționare al acestuia. Principiul ajutorului necondiționat rămâne în picioare încă de la deschidere, cu toții suntem acolo pentru oameni.

Tudor Florin Elvis

Asociatia More than a Smile

Ce putem spune despre Jerry? E unu din cei mai implicati lideri in comunitatea Valceana, are alaturi de el peste 100 de voluntari implicati, iar sufletul lui e de milioane. Jerry a crescut de mic in casa de copii, si-a dorit enorm de mult sa schimbe cumva imaginea acelor copii crescuti in orfelinate prin exemplu dat de el, povestea lui e una foarte motivanta pentru noi toti.

Lia Cristina

Asociația Glasul Sufletului

În construcții de case , a spălat bătrâni bolnavi, a făcut oferit de sărbători în 6 ani de zile mii de pachete cu alimente pt familii nevoiașe, sute de baxuri de pampersi și mii de cutii de lapte pt bebeluși

LoI Daciana Mihaela

Asociația Umanitară Dreptul la viață Huedin

Ajută lunar peste 150 de copii proveniți din medii defavorizate. Este „mamă adoptivă” pt acești copii. Îi vizitează lunar, le asigura alimente, controale medicale, rechizite, haine, încălțăminte, ba chiar le construiește case și le cumpără electrocasnice. Totodată, sprijină și un orfelinat cu 40 de copii

Nicoleta Vaia

Asociatia Suport Mastocitoza Romania

Nicoleta Vaia ii reprezinta pe bolnavii de mastocitoza, un cancer foarte rar de sange, atat in tara cat si in organismele internationale, a strans peste 250000 euro pentru a asigura tratamentul bolnavilor de mastocitoza cu cromoglicat.

Bouleanu Cristina

Fundatia Regala Margareta a Romaniei

Este calda si calma, atenta la nevoile beneficiarilor si nu numai, dornica sa invete, sa cunoasca oameni noi.Se implica foarte mult in cele doua programe coordonate de mine, Fondul Special pentru Copii si Fondul pentru Varstnici.

Safar Istvan

ASOCIAȚIA “SZIGETI MAGYAR IFJÚSÁGI SZERVEZET”

Am înțeles suferința lor, panica lor. Dacă aș putea aș merge mai departe în Ucraina să le fiu alături. El este singurul care a gestionat cel mai mare grup de voluntari din Bluedot

Tirca Sanda-Iulia

Asociatia Lindenfeld – programul Ajungem Mari

Sanda este ca o zana care aduce praf magic in fiecare saptamana pentru copiii din centrele de plasament din orasul Targu-Jiu. Intotdeauna pune nevoile copiilor pe primul plan si voluntariatul este ca un mod de viata.

Chiar dacă nu au intrat în etapa de vot, ne amintim cu drag de

Blotu Catinca-Maria

Asociatia SPRO (Speranta pentru Romania)

Daca nu era ea, astazi nu am fi ajuns sa dezvoltam aplicatia din spatele site-ului, si nici cel de front end. Fara ea, probabil nu am fi avut astazi o platforma de fundraising, in care toti cei care pot dovedi ca au nevoie de ajutor, sa poata avea o sansa la strangerea de fonduri.

Dumitraș Alexandru Ion

Colegiul Economic Dimitrie Cantemir Suceava

A organizat și coordonat activități din domeniul social umanitar și de voluntariat. Proiecte de voluntariat Împreună pentru Ucraina, Better together, Campania O facem la Suceava, Newropsi

Diana Curtui

Translating for Humanity

In conditiile in care traducatorii de germana sunt printre cei mai cautati, Diana a acceptat sa ne ajute probono! In conditiile unei cereri din ce in ce mai mari de traduceri in si din germana, renuntand la recompensele materiale.

Croitoru Constantin

Asociatia Succes in Educatie si Sport

Dl Croitoru este un exemplu de dedicare si devotament in domeniul sustinerii in calitate de formator al cursurilor de prim ajutor, atat in cadrul Asociatiei Succes cat si in cadrul altor ONG-uri la nivel national.

Anca Darida

Fundatia Humanitas Pro Deo Resita

Anca este încadrată în gradul doi de handicap și beneficiază de pensie de invaliditate, este absolventa de facultate și master în asistenta sociala. Este de apreciat lupta pe care o duce cu boala ei. Este activa, dinamica și sociabila.

Paul Păcurar

Asociația Vă Ajutăm din Dej

Chiar dacă domeniul său de expertiză e cu totul altul, pe lânga implicarea voluntară in toate actiunile Asociației se și ingrijeste de funcționarea site-ului. A participat activ la următoarele campanii: De Crăciun dăruiește un zâmbet, Împreună pentru Ucraina, STOP Risipei Alimentare, Ziua Copiilor, Înapoi la Școală.

Oancea Laurențiu

DGASPC Sector 6

Laurențiu este unul dintre cei mai vechi voluntari ai DGASPC Sector 6, iar implicarea lui a fost una deosebită. Activitățile propuse de către acesta au adus un plus de valoare Taberelor și sesiunilor de activități pentru beneficiarii dgaspc din comunitate

Avăcăriței Mara

DGASPC Sector 6

Mara este o fire didactică, ce are mereu cuvintele la ea și mai ales faptele. Contribuția a fost de la situații ce țin de organizare până la implicare efectivă. A pregătit jocuri, ateliere și activități pentru copii începând cu vârsta de 6 ani până la vârsta majoratului.

Tacciu Daniel

DGASPC Sector 6

Daniel este un copil deosebit, un serios convins și perfecționist totodată. Implicarea lui a venit din dorința de a putea schimba ceva în viața copiilor. Daniel a reusit să scoată la iveală latura competitivă a copiilor, dar mai ales cea emoțională și cooperativă.

Andreea Matara

Translating for Humanity

Andreea Matara si Iustina Gherca sunt cele doua voluntare ale asociatiei Translating for Humanity care se ocupa de aparitiile in social media. O fac probono. Texte, machete, bannere, spoturi video, copyright, postari, monitorizari, media planuri si strategii, TOATE oferite probono, astfel incat mica noastra organizatie sa beneficieze de o cat mai buna vizibilitate in online.

Iustina Gherca

Translating for Humanity

Andreea Matara si Iustina Gherca sunt cele doua voluntare ale asociatiei Translating for Humanity care se ocupa de aparitiile in social media. O fac probono. Texte, machete, bannere, spoturi video, copyright, postari, monitorizari, media planuri si strategii, TOATE oferite probono, astfel incat mica noastra organizatie sa beneficieze de o cat mai buna vizibilitate in online.

Ionescu Camelia

Casa dintre Tei

a construit o fantana in Zanzxibar/ se preocupa de 200 de copii orfani din zanzibar/ este implicata in relatia cu batranii din Centrul de batrani Corabia/ se preocupa de copii din zona defavorizata a Adjudului/ este implicata in relatia cu studentii de la facultatea de drept. Este o persoana care desi are profesia de avocat, dedica 80% voluntariatului

Manea Olivia

SRAU Galați

Implicare in centrul de refugiati m11 , implicare in oamenii strazii , si alte proiecte. In prezent centrul de refugiati bloc m11.

Daniela Petcu

Asociatia Help Autism

A fost alaturi de piticii speciali din cadrul Taberei cu copiii cu autism, impreuna am avut grija ca fiecare copil sa primeasca cadoul de Craciun.

Vasilache Patricia

Asociatia Mission 4 Life

Este o persoana implicata in mediul civic, muncitoare, cu idei originale si consideram ca nominalizarea sa la aceasta Gala, o va motiva sa continuie activitatea. A obtinut ca donatie 1000 de salcami de la Ocolul Silvic, pe care apoi a reusit sa ii doneze mai departe unor persoane interesate sa ii planteze pe terenurile proprii pentru a creste noi paduri.

Oltean Violeta

Asociatia Magic, Asociatia ajutam printr-un zâmbet

Violeta, la doar 17 ani, este voluntar in multe organizatii locale si ajuta extrem de mult in mai multe domenii. Are calitati de lider si foarte bune abilitati de comunicare si organizare, ceea ce o face sa mobilizeze resurse din comunitatea sa.