Organizația anului

Organizația anului: Vezi nominalizații

Asociația ALUZIVA

A oferit sprijin pentru peste 1000 de refugiați ucraineni, a găzduit peste 100, se implică în digitalizarea școlilor din mediul rural, construiește biblioteci sociale în medii defavorizate, sprijină mame minore și mame singure, strânge fonduri pentru a susține copiii olimpici ai României calificați la concursuri internaționale

Fundația Academică a Universității Tehnice De Construcții București

Începând cu luna Martie, centrul pentru refugiați este a doua casă pentru voluntarii UTCB. E vorba de tineri care s-au oprit o clipă din tot ce însemna viața lor până atunci și au decis să se implice aproape inconștient în ceva ce avea să îi schimbe, probabil, pentru tot parcursul vieții.

Asociația Tineri pentru Comunitate Bistrița

Scopul nostru este de a contribui la dezvoltarea personală și profesională a tinerilor prin acțiuni de interes comunitar, voluntariat, schimburi de tineri internaționale. Suntem atent preocupați de nevoile actuale ale tinerilor, dar și alte comunității, dezvoltând parteneriate de durată cu instituții locale, organizații.

Clubul de Speologie „Emil Racoviță” București

Oferim cea mai mare cantitate de informații reale (documentată cu text, hărți, trimiteri la bibliografie, imagini explicate și localizate).

Societatea Studenților în Farmacie București

Organizația are ca viziune Producerea unei schimbări pozitive în rândul populației, prin dezvoltarea personală și profesională a studenților farmaciști.

Asociația Mana Cereasca

Cantina sociala cu 80 de porții zilnic, after school, centru îngrijire bătrâni cu 40 de seniori, fiind implicata civic alaturi de 20 de voluntari.

Cu Ochii pe Educație

COPE este grupul informal de inițiativă, format de Andrei Robu, elev în ciclul gimnazial din municipiul București și Petre Tîrziu, elev în ciclul liceal din municipiul Iași. Implicarea și dorința de fondare a unei structuri care militează pentru identificarea disfuncționalităților sistemului educațional românesc și a soluțiilor pentru acestea a început din conștientizarea problemelor din învățământ, observate în calitate de beneficiari primari.

Echipa HOSvoluntari- Fundatia HOSPICE Casa Sperantei

De 30 de ani formăm tineri cărora le pasă de cei din jur. Formăm caractere care cunosc empatia, demnitatea, omenia. Pentru că atâta timp cât vom avea în jur Oameni, avem Speranță. Voluntarii HOSPICE merita totul pentru felul în care pun toată puterea, priceperea și grija în slujba oamenilor din jurul lor. Nu o spunem doar noi cu mândrie, o spun pacienții HOSPICE cărora le dau speranță în fiecare zi.

Liga Studenților – Universitatea ”Ovidius” din Constanța

Am sprijin, contribuit și participat orice demers în reprezentarea studențească. De la deschiderea anului universitar, la burse, alegeri, integrarea studenților în mediul academic. Fiind o asociație pe universitate, ne-am adus aportul în cadrul tuturor facultăților, toate cele 16 (deloc puține). Elaborăm an de an Ghidul Studentului și raportul privind Codul Drepturilor și Obligațiilor Studentului.

Sansa Ta in actiune

Voluntarii Sansa Ta sunt voluntari care participa si au initiative din inima pentru oameni. Oameni care lupta in fiecare zi pentru a oferi celor din jur o alta viata, o viata mai buna.

SuperVoluntari Help Autism

Ghidăm pașii copiilor cu minți aparte de la evaluare și diagnostic la terapie, de la integrare școlară la tranziția spre viața de adult. Suntem alături de familiile lor la fiecare pas, cu fiecare nevoie.

Grupul de voluntari din Colegiul Național „Vlaicu Vodă”

Coordonatorul grupului de voluntari constant a atras și alți colegi în aceste activități de conștientizare a rolului educației formale, dar și a cele non-formale.

Asociatia pentru Informare și Consiliere Adjud

Voluntariat: Asociația pentru Parteneriat Comunitar cu Misiunea: Promovarea volorilor democratice pentru dezvoltarea complexă a comunității prin implicarea activă a cetățenilor, administrație publice locale și sferei de afaceri și Biroul de Consiliere pentru Cetățeni Focșani Filiala Adjud cu misiune: Consolidarea Societății româneștii oferind servicii de informare/consiliere și promovând interesele tuturor cetîțenilor în luarea deciziilor publice

Asociația Cataleya Yris

Suntem echipă de tineri profesioniști, într-o continuă ascensiune, care își propune, prin identificarea soluțiilor optime, crearea unui climat favorabil, necesar revitalizării sociale, culturale, turistice și educaționale a societății civile. Misiunea noastră este de a iniția, promova, implementa și populariza măsuri de dezvoltare durabilă a localităților și zonelor metropolitane, în scopul creării unor comunități locale responsabile și active sub aspect economic, social, cultural, educațional, turistic și ecologic.

Asociația “More than a SMILE”

Considerăm că voluntarii au contribuit semnificativ pentru a veni în sprijinul societății vâlcene. Am desfășurat un număr remarcabil de proiecte care au ajutat atât persoanele defavorizate pentru a avea o nouă șansă la viață sau la educație, cât și evenimente de divertisment pentru comunitate. Am reușit să îmbunătățim viața cetățenilor din Râmnicu Vâlcea prin implicarea remarcabilă și constantă a voluntarilor Smile. Am oferit o tabără gratuită de 4 nopți in Mamaia, pachet complet pentru copii defavorizați.

Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai (OSUBB)

Scopul principal al organizației este reprezentarea studențească, însă ca o continuitate a acestui scop, organizația realizează anual evenimente și proiecte, atât pentru elevi, cât și pentru studenți. Activitățile organizației contribuie la creșterea incluziunii sociale ale studenților, la scăderea ratei abandonului universitar și școlar, implicare tinerilor în comunitate, dezvoltarea profesională a studenților și dezvoltarea aptitudinilor creative.

Rugby Club Gura Humorului

Rugby Club Gura Humorului este echipa de rugby de seniori a orasului Gura Humorului (RCGH cum ne place noua sa-i spunem pe scurt) si isi propune sa contribuie activ la dezvoltarea rugby-ului romanesc pe termen mediu si lung, iar povestea sa este una extraordinar de interesanta. Fundatia Te Aud Romania implementeaza inca din anul 2017 Rugby pentru toti, cel mai complex program de educatie nonformala prin sport, ce sprijina tinerii cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani.

Asociatia JRS Romania

Asociatia Lindenfeld – programul Ajungem Mari

Consideram ca implicarea voluntarilor din Ucraina sau din alte tari terte in luarea deciziilor la nivelul organizatiei noastre reprezinta o politica de succes care poate crea un precedent in randul organizatiilor care isi propun apararea drepturilor migrantilor si asistenta si integrarea acestora. Echipa de voluntari a Asociatiei JRS Romania a initiat si derulat proiecte atat in prima faza de asistenta umanitara de urgenta.

Asociația „Călător prin România”

Asociatia ajuta si la regenerarea suprafetelor forestiere, plantand in 2 ani nu mai putin de 10.000 de copaci. Toate aceste reprezinta munca asidua a unor voluntari tineri, care nu au vrut sa plece din tara si care au ales sa dezvolte Romania si sa o transforme intr-o tara ideala.

Asociația Glasul Sufletului

Am militat în toate domeniile de activitate, sănătate ( am cumpărat aparatura), educație ( am mobilat școli și am distribuit ghiozdane cu rechizite), am construit/consolidat 9 case iar acum suntem în construcție la centrul social Casa Maria, am organizat spectacole umanitare

ASOCIAȚIA T.I.B.E.R.I.U.S

Asociația TIBERIUS a ajutat peste 4000 de copii din medii defavorizate, cu alimente donate în toată țara, tabere sociale la mare și workshop-URI educative. Pentru implicarea și întreaga activitate desfășurată de-a lungul anilor, fiind condusă de un fost copil abandonat, crescut 21 de ani în orfelinate.

Asociația Vă Ajutăm din Dej

Noi suntem o organizație tânără care doar în această vară a făcut doi ani. Dacă în primul an ne-am dat seama cu ceea ce se mănâncă voluntariatul, în acest an pe lângă proiectele recurente am participat activ la sprijinul refugiaților ucrainieni. Astfel am reușit să mobilizăm resurse și să le transportăm în vama Sighet, ori direct in Ucraina de peste 200.000 lei. Iar in timp acest timp nu am neglijat cele peste 150 de persoane din Dej si din împrejurimi de care avem grijă.

ATOR Banatul de Munte

Ator Banatul de Munte este o organizație de tineri voluntari pasionați de tot ceea ce fac, determinați să realizeze lucruri frumoase, bune și utile societății. Pentru semenii lor sunt educați să dedice timp, suflet și pricepere, drept pentru care considerăm că este necesar să fie stimulați să continue acțiunile folositoare nouă, tuturor. Festivalul-concurs ,,Tradiții cărășene,, inițiat de CJCPCT C-S și ,,De prin zestrea Banatului unde CJCPCT C-S a fost partener.