Gala Voluntariatului

sigla pe alb

Educațional: Vezi nominalizații pe care îi poți vota

Manda Filip-Cristian

Asociația eematico

Filip a contribuit in mod direct, participând ca voluntar la taberele de arhitectură eematico. Rolul lui a fost de trainer-voluntar, ceea ce a însemnat că a ajutat în toate momentele, de la pregătirea materialelor pentru participantii în tabere, la a oferi asistență și sprijin în activitățile de construit, experimente. Taberele eematico sunt o oportunitate pentru copii să pună în practică și să își exerseze abilitățile motorii fine și grosiere, dar și să fie expuși la diverse situații sociale.

Bulai Ștefan Vlad

Salvați Copiii Iași

Prin activități cu beneficiari din mediul urban și rural-activitati tip after-school, peer-to-peer education in proiectul national Educatie pentru Sanatate. Pentru că este un tânăr implicat, cu valori și principii solide, un tânăr licean ce va deveni curand cadru didactic în învățământul românesc, dornic să aducă o schimbare în climatul școlar. Își dedică timpul liber în scopuri caritabile și reușește cu brio să aducă un zâmbet pe fețele copiilor ce vin din medii defavorizate.

Tălmăcel Lavinia

Pionii Regelui

Lavinia este cu siguranţă cel mai activ voluntar al asociaţiei noastre. Şi-a asumat mai multe job-descriptions şi a căutat constant să vină cu îmbunătăţiri în departamente, dar şi-n activităţile pe care le desfăşurăm. Cel mai important rol pe care l-a avut a fost acela de organizare a turneelor din cadrul proiectului „Educaţie pe tabla de şah” care a vizat în anul şcolar precedent 1112 copii din mediul rural din 19 şcoli. Au fost 11 la număr în care ea a fost activă.

Maria Pencea

Cartea Daliei

Contribuția Mariei în cadrul organizației s-a reflectat în crearea materialelor pentru cursurile online de programare pe care le organizam pentru copiii din zone rurale și orase mici. Pe parcursul celor 3 ediții, ale programului Code Hero, Maria a ajutat la crearea materialelor (adică manuale pentru copii, manuale pentru mentori, planificările lecțiilor) pentru 8 cursuri.

Crainic Gina Renata

Asociatia Pentru Educatie Digitala si de Mediu

Gina la cei 57 de ani ai sai a fost plina de intelepciune, entuziasm si energie pe tot parcursul anului. Aceasta a sustinut activ cadrele didactice din Romania realizand si facilitand cursuri online. Gina a creat baza de date cu materiale digitale, o biblioteca cu resurse gratuite oferite cadrelor didactice. Gina a indrumat voluntarii si a oferit bunele sale practici.

Teodor Avram Ciochirca

Cartea Daliei

Teodor s-a alăturat misiunii noastre din 2021, inițial ca mentor în cea de-a treia ediție a programului nostru Code Hero, iar apoi ca voluntar în co-crearea de noi cursuri pentru copii. Împreună cu Maria (tot voluntar în organizația noastră) a creat cursul de introducere în inteligență artificială în Python, care a fost utilizat deja în 2 ediții de cursuri. Tocmai o începem pe a treia!

Alin Iordache

Cartea Daliei

Alin a fost mentor la mai multe grupe de copii în cadrul a două sesiuni de cursuri online de programare. Pe lângă asta, el a fost unul din programatorii care ne-au sărit în ajutor la automatizarea proceselor interne, astfel încât să putem pune la dispoziție cursurile gratuite cât mai multor copii din zone rurale și orașe mici din România. Alin este o persoană minunată, super implicată.

Eliana Anca

Fundatia Inima de Copil

Pe perioada verii nu a existat o data sa nu vina cu o idee de un joc pentru copii si fise. Este mereu pregatita si cu un pas inainte. Ba chiar a adus si ea jocuri pentru ei. Preferatul tuturor copiiilor fiind uno. Copiii o plac pentru ca are rabdare si stie sa explice fiecaruia ce nu stie pe intelesul lor.

Dinculescu Dimitrie

Tineretul ONU din România

Apreciez valoare pe care Dimitrie o aduce în asociație, este un factor dinamizant al comunității din jurul său, ajută coeziunea de grup și conducerea efectivă a asociației. În timpul său liber este un promotor activ al Agendei 2030 și se luptă pentru implementarea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă. Pe lângă activitatea din cadrul asociației, el posedă un set de valori umane deosebite.

Petrica Leuca

Cartea Daliei

Petra, cea care aduce datele la un click distanță de tine, a fost mentor în doua ediții ale programului Code Hero, adica 3 sesiuni de cursuri online de programare. A predat la mai multe grupe de copii, fiind una dintre persoane care ne-a sărit în ajutor de fiecare dată.

Chiar dacă nu au intrat în etapa de vot, ne amintim cu drag de

Gutu Florina

Asociatia Casa Tuturor

Guțu Florina în calitate de voluntar s a implicat de a lungul anilor numeroase activități educativ V și culturală de ruladă de asociația noastră precizăm că aceasta este educatoare la grădinița nr 2 din comuna Roata de Jos județul Giurgiu cu care asociația casa tuturor derulează și a derulat numeroase proiecte .Credem că ea merită să fie nominalizată la această gală pentru sufletul minunat pe care îl are pentru empatia pe care o arată față de copii.

Popa Andreea Miruna

Fundatia Inima de Copil

Andreea este voluntara din luna ianuarie in cadrul Fundatiei Inima de Copil din Galati. Se implica in multe din activitatile si proiectele noastre. Printre cele mai importante as mentiona cele 2 proiecte Erasmus, care au avut loc acest an. Unul din ele s-a desfasurat in luna martie in Bulgaria unde a invatat cum sa se pregateasca pentru o lectie, Andreea fiind eleva la liceu cu profil pedagogic), cum sa o conduca si cum sa desfasoare cu copiii activitati hand made.

Pătrașcu Dara

Asociația eematico

Dara a dezvoltat relații armonioase, a fost foarte sociabilă și s-a împrietenit rapid cu copiii față de care a demonstrat răbdare, înțelegere, inventivitate, precum și o mare disponibilitate emoțională. De asemenea, prin acțiunile și atitudinea sa, Dara a fost un real suport pentru traineri, devenind astfel indispensabilă echipei. De Dara ne leagă o prietenie care se întinde mai bine de 7 ani. Pe durata acestor ani Dara a fost participant activ la cursurile și taberele eematico.

prof. Zinca Alexandra

Viitor Plus – asociaţia pentru Dezvoltare Durabilă

Prin activitățile desfășurate de grupul de voluntari, coordonat de dna profesoară Alexandra Zinca, a contribuit în mod activ la creșterea gradului de conștientizare a importanței educației pt mediu și la implicarea altor elevi din liceu în aceste activități.

Giurgiu Vasile

Clubul de Speologie „Emil Racoviță” București

Întreține site-urile despre descoperiri geografice în România/ prezentarea detaliată a reliefului. Noi vă oferim acces GRATUIT. Hărţi, cărţi, articole, imagini explicate despre natura din România. Nimeni nu oferă atâta informaţie ca noi (ştiri, articole, ghiduri, hărţi, imagini, video): 28.000 pagini A4 gratuit, 86 volume de munte și speologie, peste 4017 articole, știri, hărţi, 40850 imagini explicate.

Middelkamp Melina

Liga Studenților – Universitatea ”Ovidius” din Constanța

Este cel mai apt voluntar din perspectiva regulamentelor. Știe ce drepturi se respectă și ce obligații respectăm. A participat la numeroase evaluări ARACIS. Este student reprezentant.