Protecția drepturilor omului și activism civic
sigla pe alb

Protecția drepturilor omului și activism civic: Vezi nominalizații pe care îi poți vota

Răscol Maria Tempora

Consiliul Tinerilor Instituționalizați

Voluntarul s-a implicat în activitățile următoare: A participat activ în cadrul proiectului „Summitul Tinerilor” Vocea Noastă ediția:2022; A realizat partea de grafică pentru campaniile de informare „Dreptul la locuire” „Rămâi informat”. A realizat grafica pentru promovarea organizației.

Alexandru Teleaga

Asociatia Agent Green

Alexandru Teleaga este cel mai activ, implicat si dedicat voluntar al organizatiei noastre. Datorita muncii sale, a participat impreuna cu organizatia noastra la salvarea si protectia a peste 33.000 de hectare de paduri seculare din mai multe Parcuri Nationale.

Cobzaru Laurentiu

Asociatia Fantasticii Down Galati

Prin actiunile sale alaturi de Asociatia Fantasticii Down Galati, Laurentiu Cobzaru a reusit sa aduca un impact pozitiv la nivelul comunității, vizand integrarea si incluziunea copiilor cu Sindrom Down in societate. Laurentiu ar trebui premiat pentru ca se implică și aduce o schimbare în bine, in comunitate.

Ozana Mirela Țepeș

Salvați Copiii România

Ozana este cel mai activ voluntar al nostru când vine vorba de protecția drepturilor copilului, promovând în școli noțiunile generale despre drepturile și responsabilitățile copilului și explicând noțiunile de bullying, discriminare și violență, ajutând astfel la conștientizarea și prevenirea acestor fenomene.

Mihai Rada

Asociația Viitorul Tinerilor

L-a ajutat sa se dezvolte profesional prin informare instruire și studiu dar și implicarea în proiecte. Campaniile pentru romi sunt și vor fi o privare. În acest proiect am interacționat cu mediatorii sanitari, mediatorii școlari, experți pentru romi , lideri romi partida rromilor Prahova tineri romi.

Vasile Porumbaru

Asociația Viitorul Tinerilor

Voluntariatul l-a ajutat sa fie responsabil, autodidact sa devina activist și cu bune și cu rele în această societate care are nevoie de agenți ai schimbărilor în bine. Are peste 18 ani de Activism, implicare și voluntariat pentru diverse categorii defavorizate de tineri și nu numai.

Raluca Țonea

Mereu pentru Educație

Raluca a susținut și reprezentant interesele legitime ale elevilor într-o perioadă neagră pentru România, cea a pandemiei. A luptat pentru un sistem corect, acela fiind primul punct de plecare către un drum plin de activism pentru educație. Raluca a contribuit prin campanii de advocacy privind eliminarea vacanței prelungite de paște.

Vali Marasin

Asociația Mă Bucur de Viață

Doamna Vali este o persoană foarte implicată când vine vorba de drepturile copiilor cu dizabilități. Activează zilnic în cadrul asociației, unde sprijină familiile copiilor cu dizabilități în procesele juridice pe care le au de realizat pentru a beneficia de drepturile aferente, sprijină organizarea evenimentelor de tip fundraising.